Nederlands schoenenlabel maakt doorstart! Ontmoet de twee nieuwe gezichten achter het Bijzondere Schoenenlabel en bekijk de nieuwe collectie in de online shop of in de winkels.

Vol trots stellen we u graag op de hoogte dat het schoenenmerk My Sweet Shoe onlangs is overgenomen. Het schoenenlabel dat al ruim tien jaar toonaangevend is binnen de schoenenbranche, met haar kleurrijke en geraffineerde ontwerpen, onder de bezielende leiding van Petra Bartman is nu nieuw leven ingeblazen. Irene Schaepman en Annemarie van der Burght zijn beide mode ontwerpers en zijn de nieuwe gezichten achter het merk. Beiden hebben hun sporen verdiend in de couture, design en retail en gaan dit label met al hun enthousiasme en visie verder op de kaart zetten.

De nieuwe collectie omvat naast prachtige pumps, laarsjes, loafers en ballerina’s ook een serie bijzondere bruidsschoenen, de My Sweet Shoe ‘special editions’ genaamd. We kunnen niet wachten om deze prachtige collectie onder de aandacht te brengen van modeminnend Nederland en ver daar buiten. We beloven u alvast dat de collectie adembenemend zal zijn!

My Sweet Shoe is een Nederlands schoenenlabel, de collectie wordt ambachtelijk vervaardigd in Spanje. Voor iedere vrouw zal er binnen de collectie een schoen aanwezig zijn waarbij ‘sweet feelings’ naar boven komen.