Nederlands schoenenlabel maakt doorstart! Ontmoet de twee nieuwe gezichten achter het Bijzondere Schoenenlabel en kom de nieuwe collectie bewonderen op de Buy&Bloom Beurs in Nieuwegein.

Vol trots stellen we u graag op de hoogte dat het schoenenmerk My Sweet Shoe onlangs is overgenomen. Het schoenenlabel dat al ruim tien jaar toonaangevend is binnen de schoenenbranche, met haar kleurrijke en geraffineerde ontwerpen, onder de bezielende leiding van Petra Bartman wordt nu nieuw leven ingeblazen. Irene Schaepman en Annemarie van der Burght zijn beide mode ontwerpers en zijn nu de nieuwe gezichten achter het merk. Beiden hebben hun sporen verdiend in de couture, design en retail en gaan dit label met al hun enthousiasme en visie opnieuw op de kaart zetten.

De nieuwe collectie omvat naast prachtige pumps, laarsjes, loafers en ballerina’s ook een serie bijzondere bruidsschoenen, de My Sweet Shoe ‘special editions’ genaamd. We kunnen niet wachten om deze prachtige collectie te presenteren.

24, 25 en 26 februari presenteren wij onze nieuwe collectie op de Buy&Bloom beurs in Nieuwegein. Wij hopen dat we u alvast nieuwsgierig hebben gemaakt! Graag ontvangen wij u daar van harte en maken u met alle plezier wegwijs in de collectie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de collectie in onze showroom in Arnhem te komen bekijken. We beloven u alvast dat de collectie
adembenemend zal zijn!

My Sweet Shoe is een Nederlands schoenenlabel, de collectie wordt ambachtelijk vervaardigd in Spanje. Voor iedere vrouw zal er binnen de collectie een schoen aanwezig zijn waarbij ‘sweet feelings’ naar boven komen.